News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Soto Seger Boyolali, Mbok Girah

Soto Seger Boyolali, Mbok Girah

InMagelang, Kuliner - Soto iki regane murah banget, tak roso nek regone koyo ngene iki yo ora aneh nek saben dino ki "Soto Seger Boyolali (Mbok Girah)" iki akeh sing singgah.
Soto Seger Boyolali Mbok Girah ( Foto @InMagelang.com  )
Mbok Girah iki jebul yo wes bukak nengdi-nengdi, Semarang, Purworejo, Yogyakarta lah cabange sing neng Magelang yo salah satune sing neng Jl. Magelang-Purworejo Km.7, Banjarnegoro, Mertoyudan, Magelang, Jawa Tengah Kode Posi 56172 iki.

Rasa Sotone segera tenang wong Mimin InMagelang.com wes njajal nyicipi, kuah'e Akeh, segone akeh, lan akeh cemilane juga.

DAFTAR HARGA NE

Regone MURMER (Murah Meriah), Jaman NOW Rego Soto 4000 Ribu masih ada.

KI TAK DUDUHI RUPO SOTONE

Kui Endok puyouhe tak tambahi dewe, regone mung 2000 dadi total kui aku mangan Mung 7000 wes Plus wedang Teh anget pahit.
Sak Porsi Soto Seger Boyolali, Mbok Girah Harga Total 7000 sudah plus Es Teh dan 3 Biji Telur Puyuh.

TEMPAT LUMAYAN NYAMAN ORA UMPEK-UMPEK'AN

Tempate lumayan orang umpek-umpekan, nek mung ono wong mangan breggg bareng wong 15 we iseh turah tempate.




CEMILANE ANEKA RAGAM

Rego cemilane yo tak anggep murah meriah, lah wong mung 1000 nan tekan'e 2000 nan.



IKI LOKASINE
Gambar Sumber ( Foto @Google Map)
NYOH IKI PETANE SEKO GOOGLE MAAP
  


Kuliner neng Magelang ki bisa dikatakan tidak ada yang tidak enak, semuanya hampir 99% Enak semuanya....

Tags

Newsletter Signup

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.